❤Hofgårdsskolan.

Jag har haft en underbar vecka på jobbet! Flow, är ett bra ord. Lätt och smärtfritt har det inte varit, men spännande och utmanande och alldeles alldeles underbart! Det är värt att fira med en fredagsskonjak av bästa kvalitét här på Styrbord.

Dagen i en bild och en tanke 59/100

Vår skola är ett myller av magi! Elever med drömmar som bärs av engagerade pedagoger, förväntansfulla lärare som möter nyfikna och i viss mån trötta tonåringar, fritidsledare som brer mackor i fiket till de som missat frukost och en skolsköterska som är så närvarande i mötena med eleverna att hon glöder av energin de ger tillbaka.

Den här veckan har vi haft en årskull på prao, en superSYO har roddat med praktikplatser hos företag på orten där vårt eget marknadsvärde stiger för varje årskull de tagit emot under året. Vi har haft öppet hus för våra nya 7or och personal från alla yrkesgrupper visade runt och svarade på frågor. Det har bedrivits utvecklingssamtal, hundra och åter hundra samtal har förts mellan elever, lärare och vårdnadshavare om kunskap och utveckling, om livsmål och leda, om drömmar och längtan.

Det har pusslats med scheman för nästa läsår, det har genomförts överlämningssamtal mellan vår skola och elev-levererande skolor inför hösten. Och som kröning av fredagen åkte en stor grupp elever iväg till Polen med sin konfirmationsgrupp för att bland annat besöka Auswitch.

Vår skola. Min skola. Den vore ingenting utan de fantastiska personer som arbetar där varje dag. Elever och personal. Alla bär vår skola och skapar framtidsmagi. Tillsammans. #tillsammans. Koden är relationell pedagogik, i alla led.

Min skola med fantastiska medarbetare, alla yrkesgrupper, alla elever. Utan dem vore jag ingenting. Min skola är en sann glädje!

Mina lärare är bäst! Våra elever är de bästa❤

#blogg100

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s