Presentation

Med ett förflutet i många olika yrken, från nattportier på Stadshotellet via säljare på Svenskt Stål AB till skolans underbara lärarvärld, och på senare år vidare till rektorsstolen. Skolan är liten ca 150 elever från förskoleklass till 9an. Jag lever min dröm, kan förena intresse och yrkesval – framtidens nuläge.

Jag har under några år varit en av fyra i #Skolvåren backoffice, en ansvarsrörelse som bidrar att sätta skolfrågor i fokus för att målmedvetet arbeta med synen på vad som är gångbar kunskap i ett förändringsbart samhälle där humankapitalet räknas in. Rektorsuppdraget och modet att kreativt söka utvidgat kollegie hade inte varit möjligt utan det engagemanget.

Det jag skriver i mina texter är mina privata reflektioner. Jag gör inget anspråk på att vara vägvisande, detta är mina tankar om utveckling och även om inveckling. Sannolikt blir det flest texter om livet som rektor på just min rektorsstol.
Välkommen att följa med.
IMG_3764.JPG

2 reaktioner på ”Presentation

 1. Camilla oktober 10, 2015 / 18:38

  Tack för intressant blogg. Jag blev nyfiken på vilken bok du tog bilden från, sidan med rubriken ”Who is school for?”?

  Gilla

  • Rektorn oktober 10, 2015 / 18:46

   Hej Camilla. Det är en bra fråga. Hittade bilden i flödet på Twitter i en tråd där Richard Gerver diskuterades. Jag tror det är ur en av hans publikationer från 2014 eller 2014.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s